diumenge, 16 d’octubre del 2016

Dámaris Sosa y Lorenzo Roldán Or al Mundial Màster



La Halterofília Màster s'enquadra a esportistes de 35 anys en endavant, en grups d'edat de 5 en 5 anys incloent un grup de 80 anys o més, i amb les mateixes categories de pes corporal que els júniors i sèniors.

La International Weightlifting Federation Màster, porta tres dècades organitzant campionats del món amb una forta participació.

Durant els passats Campionats del Món de Halterofília Màster que van finalitzar el 8 d'octubre a Heinsheim-Alemanya els esportistes registrats van ser més de 900.

Espanya va participar amb 7 dones i 6 homes entre ells, els representants de la Federació Catalana Patricia Dámaris Sosa i Lorenzo Roldán Bujalance, del CLub Halterofília Matadepera, els quals han aconseguit la primera plaça en la seva respectiva categoria.





Dámaris Sosa Verdugo
Campiona del Món W35-69 kg (Dones 35-a 39 anys i fins 69kg de pes corporal)
Estableix records d'Europa a Arrencada, Dos Temps i Total Olímpic
5a Millor marca de tot el Campionat



Lorenzo Roldán Bujalance
Campió del Món M45-56 kg (Homes 45 a 49 anys i fins 56 kg de pes corporal)


2 aixecadoras més de la representació espanyola, Rosa Vázquez Marfil i Josefa Pérez Carmona, van obtenir or i plata respectivament, a més d'establir nous rècords d'Europa i del Món.


La seva pròxima cita amb l'acer i el cautxú serà a la Copa d'Espanya d'Halterofília Màster en Gandia ... els desitgem els majors èxits.

SALUT-ations
Federació Catalana d'Halterofília


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada