dimecres, 27 de setembre del 2017

Resultats al Arnold Classic Europe 2017

Aquest cap de setmana ha tingut lloc el Arnold Classic Europe 2017 en la Fira de Barcelona de L'Hospitalet. 
La Federació Catalana tenia prevista una sèrie d’activitats i competicions per mostrar l’halterofília als visitants del esdeveniment i podem estar satisfets del resultat ja que ha estat tot un èxit.

Divendres 22, els atletes del CAR van mostrar la seva qualitat fent dos entrenaments al matí i a la tarda, als 150 metres dedicats al nostre esport dins del esdeveniment.

Al llarg de la jornada del dissabte, 43 halteròfils i halteròfiles de tota la península ibèrica de categoria màster van participar a dues competicions; el V Campionat Ibèric i el VII Open Nacional d'Halterofìlia Màster
Es van establir diversos records d'Espanya durant la vetllada; destaquem els 8 del valencià Eduardo Gomez Palomares en categoria de 70 a 74 anys i 56 kg de pes corporal.

Diumenge, els atletes mès joves van competir des de be aviat. 37 nens i nenes van participar al Campionat de Catalunya Sub-15, oferint-nos un agradable espectacle on els nens han donat el millor de si mateixos. Deixem aquí la relació de millors marques femenines i masculines i els resultats complerts:

Millor marca
Primer lloc
Segon lloc
Tercer lloc
Femenina
Karla Sanchez
Xenia Caballero
Irene Urbano
Masculina
Killian Gallart
David Lopez
Iker Moral

Trobem molt rellevant la quantitat de nens i nenes que participen en las competicions de categories d’edat inferior. Tanmateix, destaquem la participació femenina en aquesta competició ja que hi havia més nenes que nens a la tarima, situació que cada cop es mes habitual.

Tanquem amb els nens, doncs, un cap de setmana be intens i amb molta molta halterofília.



El president de la Federació Catalana juntament amb las millors marques femenines sub-15


Resultats:











SALUT-acionsInés Madurga

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada