diumenge, 22 de setembre del 2019

Campionat Mundial Absolut 2019

Després de la concentració al CAR de Sant Cugat durant l'agost, l'equip nacional absolut s'ha desplaçat a Pattaya, ciutat tailandesa on s'està celebrant actualment el Campionat Mundial Absolut i on la selecció està realitzant una actuació memorable.

L'aixecador català, Marcos Ruiz Velasco, competirà el pròxim 26 de setembre a partir de les 9.25 am (hora espanyola) dins del grup B de la categoria masculina de 109 kg de pes corporal.

Podeu seguir total la competició aquí https://www.iwf.net/pattaya_live/

Foto de la Federació Espanyola d'Halterofília


Aquest campionat és molt important pel català degut que es tracta d'un esdeveniment de categoria OR per l'acumulació de punts Robin classificatoris per als Jocs Olímpics de Tokio 2020, a la preparació dels quals, Marcos es troba immers els darrers mesos.

D'altra banda, Marcos també va estar convocat per l'equip nacional absolut masculí per participar en el Cup of the Blue Swords, del 28 al 31 d'agost 2019, a la ciutat alemanya de Meissen i amb categoria Bronze per l'acumulació de punts Robin classificatoris per als Jocs Olímpics de Tokio 2020.

El català també participarà en el Campionat Europeu Júnior i S23 del 17 al 27 d'octubre, juntament amb la resta d'atletes seleccionats a la concentració realitzada del 4 al 17 d'agost del 2019 al CAR de León.

Desde la nostra territorial, Helena Avendaño Ojeda, Noelia Caballero Manzanares, Mountasser Baghdadi Barhdadi i Nasser Baghdadi Barhdadi com reserva, es desplaçaran a la competició.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada