diumenge, 13 d’octubre del 2019

4 atletes catalans convocats al Cto. de Europa Junior y Sub23

El dijous vinent 17/10/2019 comença el Campionat d'Europa Jùnior i S23 i 4 dels atletes convocats per participar-hi són catalans.

La primera quinzena d'agost 2019, el CAR de Lleó va acollir la concentració preparatòria de marques per aquest esdeveniment. La Federació Espanyola d'Halterofília va convocar 5 atletes catalans per participar-hi, entre altres aixecadors del territori nacional.
Helena Avendaño Ojeda (cat. 64k) del CH Blanes i Mountasser Baghdadi Barhdadi (cat. 73k) del GEiEG, van aconseguir bitllet per participar en l'europeu durant la presa de marques de la concentració.

També estàn convocats els molinencs Noelia Caballero Manzanares (cat. 71k) i de Marcos Ruiz Velasco (cat. 109 k) i el gironí Nasser Baghdadi Barhdadi (cat. 73k) en qualitat de reserva.

A més, dels 4 aixecadors que assistiran finalment a la Budapest per a participar en el Cto. Europeu Júnior i S23 del 2019, els acompanyarà en entrenador i membre de la Comissió Tècnica de la FCH, Sr. Oscar Gómez Medina, com responsable de la totalitat de la delegació nacional participant.

Foto de FEDEHALTER


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada