dimecres, 2 d’octubre del 2019

Campionat de Catalunya S15 i S17

Dissabte 21/09/2019 52 joves atletes van participar en el Campionat de Catalunya S15 i S17 al Club de Peses Terrassa.

A la competició Sub15 femenina, Lorena Benítez va aconseguir la primera posició, així com 4 rècords de Catalunya per la categoria fins a 49k de pes corporal, a les classificacions S15, S17, Júnior i Absoluta, aixecant 74k al dos temps.
Karla Sánchez va guanyar la segona posició, seguida de Xenia Caballero en tercer lloc.

A la competició Sub15 masculina, Killian Gallart va aconseguir la primera posició, seguit de Carlos Baena i de Nolan Gallart.

A la competició Sub17 femenina, Lorena Benítez va quedar en primera posició, seguida de Karla Sánchez i de Mercè Mendoza.

A la competició Sub17 masculina, Killian Gallart va aconseguir la primera posició, seguit de David LópezCarlos Baena.

Aquí teniu els resultats S15 i els resultats S17.

Dissabte 05/10/2019 tindrà lloc el Campionat d'Espanya S15 i S17 i els millors esportistes d'aquestes categories es reuniran a Molins de Rei, anoteu-vos la cita! Podeu veure les tandes en directe a l'enllaç.